2018-03-05 07:03:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Torkig van meglévő feladatával

Napi horoszkóp március 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében jár. Néhány apróbb kudarccal kell szembenéznie érzelmi téren, de aztán jókedve lesz, hála a munkahelyi sikereknek. Családjának mindegyik tagja a nyakán fog lógni este, mindenki akar, kér valamit. Vigyázzon, az ön teherbírása is véges!


Bika: IV. 20. - V. 20.
A sors új lehetőséget kínál a megélhetésében, a karrierjében pedig felfelé indulhat. Tehetsége, szorgalma mellett egy pártfogó segítsége is benne van a dologban. Mutassa is ki a háláját!


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Egészségi állapota nem százszázalékos, emiatt nehezen viseli a környezetében élők negatív megnyilvánulásait. Már kora este is pihenjen! De ne csak a testi feltöltődésre figyeljen, hanem a lelkire is. Próbáljon ki valamilyen meditációs technikát.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nagyszerű terveket dédelget szakmai téren, és szerencsére ezek nem földtől elrugaszkodott, hanem kivitelezhető ötletek. Ne morfondírozzon sokat, vágjon bele a dologba! Este váratlan látogatói lehetnek, vagy különös híreket kaphat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Mérleg jegyében van. Torkig van a meglévő feladataival, ahogy azzal is, hogy olyan emberek kapnak elismerést a munkahelyén, akik messze az átlag alatt vannak. Egy ingatlan körüli hercehurca is emészti erejét.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Házastársa, régi partnere válságos napokat él át, segítsen neki! A munkahelyén idegesíti néhány kolléga, de jobban jár, ha magába fojtja a haragját. Sem az idő, sem a hely nem kedvez egy tisztázó beszélgetésnek.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold még az ön jegyében van. Építgesse a kapcsolatait! Dicsérje meg a befolyásos személyt, lelkesedjen az ötleteiért, mert az ő segítségével előbbre léphet!


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Képes lesz villámgyorsan döntést hozni, és ezzel elkerülhet egy konfliktust. Ha költözésről álmodozik, ne aggódjon, hamarosan megtalálja az új otthonát.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma adódhat néhány konfliktusa. Mielőtt megszólal, számoljon tízig, így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amivel maga alatt vágja a fát… Érdemes lenne külföldön állást néznie, mert most egy remek lehetőségre bukkanhat az internetes oldalakt böngészve.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Most lehetősége lesz zöld ágra vergődni azzal a kollégájával, aki már többször kihasználta munka során. Tisztázhatja a helyzetet, felfedheti a sérelmeit.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Alaposan elmarad a munkájával, mert képtelen összpontosítani. Jobb, ha ma már nem is erőlteti a munkát... Egy új ismeretség jelentős változás elindítója lesz az életében. Már tudja, hogy milyen döntést fog hozni egy ügyben, ami régóta aggasztja. Ha sikerül megbarátozni ezzel a lépéssel, akkor megtenni már gyerekjáték lesz.


Halak: II. 19. - III. 20.
Komoly terveket szőhetnek kedvesével, és az érzelmek terén hatalmas lehetőség és nagy boldogság vár önre. Új érzésekkel találkozik az este folyamán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: